16 Ağustos 2014 Cumartesi

İdeal alışveriş


Spor giyim ve aksesuar sektöründe perakende mağazacılık dalının lokomotif markası Koray Spor her yıl portföyüne dünya devlerinin koleksiyonlarını eklemektedir.
Koray Spor markası günümüzde sadece Türkiye'de değil yurtdışındaki platformlarda da tanınmaya başlanmıştır. Dünyanın saygın markaları ile yapılan anlaşmalar sayesinde müşterilerinde %100 orijinal ürünleri sunan markamız garanti ve iade işlemleri konusunda da hızlı hareket etmektedir. Kusurlu veya kullanım hatası olmayan ürünlerin iadesi konusunda yetkili çalışanlarımız tarafından firmayla yapılan görüşmeler neticesinde kısa zamanda çözüm üretilmektedir. Firma ile Koray Spor arasında yapılan görüşmeler neticesinde gelinen aşamaları da internet sitemiz üzerinden rahatlıkla takip edebilirsiniz. Futbol, yüzme, basketbol, voleybol ve farklı spor dallarında kullanabileceğiniz tüm ürünleri bulabileceğiniz Koray Spor kaliteli ürünlerle sektördeki haklı yerini kazanmıştır.
Yurt içinde en uzuk mesafeye kadar ürün gönderimi yapabilen Koray Spor adidas basketbol ayakkabı mağazası içinden sizlere özel seçtiğimiz ürünleri http://basketbol.korayspor.com/adidas-basketbol-topu adresinde görebilirsiniz.
Koray Spor Türkiye'de verdiği hizmetlerle anılırken sadece perakende mağazacılık sektöründe değil günümüzün teknolojisi online alıveriş sektöründe de başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. Marka 2005 yılında faaliyete geçirdiği online alışveriş sitesi ile ülkemizin kendi sektöründeki ilk sitesinin sahibi olurken bu yıl 9. yıldönümü kutlanmaya hazırlanmaktadır. Koray Spor dünyanın alışveriş sitesi konusunda önemli isimlerinin kullandığı güvenlik yazılımları ile kendi ve müşterilerinin güvenliğini garanti altına almaktadır.  

9 Ağustos 2014 Cumartesi

1983 yılında kurulan


Bursa'da 1983 yılında kurulan Koray Spor yıllar içinde verdiği kaliteli hizmetler sayesinde günümüzde 7.000 m2 satış alanında 18 mağazası ile sizlere hizmet veren bir kuruluş haline gelmiştir.

Koray Spor dünyaca tanınan markaların ürünlerini bünyesinde toplarken marka sadece internet alışveriş sitesiyle değil şubeleriyle de hizmet ağını genişletmiştir. Koray Spor'un sizlere sunduğu Nike krampon ürünü dünya markasının ürününü kullanmanızı sağlarken http://www.koraysporfutbol.com/krampon-nike adresinde ürünün tüm detaylarını inceleyebilirsiniz. Firma spor kıyafet ve ayakkabı gibi ürün çeşitliliğinin yanında spor alet satışı ile de dikkatleri üzerinde toplayarak oldukça geniş bir müşteri kapasitesi kazanmıştır. Dünyaca ünlü spor kıyafet ve ayakkabı markalarını tek bir çatı altında toplayan Koray Spor kaliteli ürün, güvenli alışveriş, gizlilik şartları ve hızlı hizmet anlayışıyla sanal alemde kolayca alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Koray Spor alışveriş sitesi 7 gün 24 saat boyunca binlerce ürünü satın almanızı sağlarken ödeme yöntemleri arasında PayPal, kredi kartı, banka havalesi, kapıda ödeme ve sanal kredi kartı şeklindedir. Müşterilerinin eksik etmediği desteği sayesinde büyüme kaydeden firma sürpriz kampanyalar, indirimler ve  promosyonlarla vefa borcunu bir nebze de olsa ödemeye çalışmaktadır. Koray Spor iade, değişiklik, hatalı ürün gibi konularda da müşterilerinin zaman kaybı ve mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri almış olup ayrıntılı bilgiler firmanın tescilli sitesinde detaylı olarak açıklanmıştır. Nike indirimli ayakkabılar ve sektörün en popüler markalarının ürünlerini incelemek ve satın almak için http://www.koraysporfutbol.com/nike-mercurial-krampon adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.