16 Ağustos 2014 Cumartesi

İdeal alışveriş


Spor giyim ve aksesuar sektöründe perakende mağazacılık dalının lokomotif markası Koray Spor her yıl portföyüne dünya devlerinin koleksiyonlarını eklemektedir.
Koray Spor markası günümüzde sadece Türkiye'de değil yurtdışındaki platformlarda da tanınmaya başlanmıştır. Dünyanın saygın markaları ile yapılan anlaşmalar sayesinde müşterilerinde %100 orijinal ürünleri sunan markamız garanti ve iade işlemleri konusunda da hızlı hareket etmektedir. Kusurlu veya kullanım hatası olmayan ürünlerin iadesi konusunda yetkili çalışanlarımız tarafından firmayla yapılan görüşmeler neticesinde kısa zamanda çözüm üretilmektedir. Firma ile Koray Spor arasında yapılan görüşmeler neticesinde gelinen aşamaları da internet sitemiz üzerinden rahatlıkla takip edebilirsiniz. Futbol, yüzme, basketbol, voleybol ve farklı spor dallarında kullanabileceğiniz tüm ürünleri bulabileceğiniz Koray Spor kaliteli ürünlerle sektördeki haklı yerini kazanmıştır.
Yurt içinde en uzuk mesafeye kadar ürün gönderimi yapabilen Koray Spor adidas basketbol ayakkabı mağazası içinden sizlere özel seçtiğimiz ürünleri http://basketbol.korayspor.com/adidas-basketbol-topu adresinde görebilirsiniz.
Koray Spor Türkiye'de verdiği hizmetlerle anılırken sadece perakende mağazacılık sektöründe değil günümüzün teknolojisi online alıveriş sektöründe de başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. Marka 2005 yılında faaliyete geçirdiği online alışveriş sitesi ile ülkemizin kendi sektöründeki ilk sitesinin sahibi olurken bu yıl 9. yıldönümü kutlanmaya hazırlanmaktadır. Koray Spor dünyanın alışveriş sitesi konusunda önemli isimlerinin kullandığı güvenlik yazılımları ile kendi ve müşterilerinin güvenliğini garanti altına almaktadır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder