31 Mart 2014 Pazartesi

1956–57 NBA sezonu

1956–57 NBA sezonu profesyonel basketbol ligi NBA'in 11. sezonudur. Sezon sonunda Boston Celtics takımı, St. Louis Hawks'i 1957 NBA Finalleri'nde 4-3'le geçerek şampiyon olmuştur. Bu 17. şampiyonluğu olan Celtics'in ilk şampiyonluğu oldu.

Önemli olaylar

  • 1957 NBA All-Star Maçı Boston, Massachusetts'de oynandı. Doğu Konferansı maç sonunda Batı Konferansı'nı 109-97 yendi. Boston Celtics takımın yıldızı, yerel kahraman Bob Cousy maçın MVP ödülünü aldı.

Sezon sıralaması

Doğu Grubu

Takım G Y Oran 1. ile fark
Boston Celtics Ş 44 28 .611 -
Syracuse Nationals 38 34 .528 6
Philadelphia Warriors 37 35 .514 7
New York Knicks 36 36 .500 8

Batı Grubu

Takım G Y Oran 1. ile fark
Minneapolis Lakers 34 38 .472 -
Fort Wayne Pistons 34 38 .472 -
St. Louis Hawks 34 38 .472 -
Rochester Royals 31 41 .431 3
Ş - NBA Şampiyonu

1956-57 NBA istatistik liderleri

Kategori Oyuncu Takım İstatistik
Sayı Paul Arizin Philadelphia Warriors 1,817
Rebound Maurice Stokes Rochester Royals 1,256
Asist Bob Cousy Boston Celtics 478
Sayı % Neil Johnston Philadelphia Warriors 44.7
Faul % Bill Sharman Boston Celtics 90.5
Not: NBA istatistiklerinde 1969-70 sezonu öncesi, sayı, rebound ve asist lig liderleri ortalamadan önce, toplamlara göre sıralanırdı.

NBA ödülleri

  • MVP: Bob Cousy, Boston Celtics
  • Yılın çaylağı: Tom Heinsohn, Boston Celtics
  • All-NBA ilk beş:
    • Paul Arizin, Philadelphia Warriors
    • Bob Pettit, St. Louis Hawks
    • Bob Cousy, Boston Celtics
    • Bill Sharman, Boston Celtics
    • Dolph Schayes, Syracuse Nationals
Not: Tüm bilgiler NBA.com sitesinde tarih sayfalarından derlenmiştir.

1947 BAA Seçmeleri

1947 BAA Seçmeleri 1 Temmuz günü Detroit'de gerçekleşmiştir.
Wesleyan Üniversitesi oyuncusu Clifton McNeely, Pittsburgh Ironmen tarafından ilk sırada seçildi. McNeely BAA de oynamak yerine Texas da bulunan bir lisede antrenörlük yapmayı tercih etti. Dördüncü sıra seçimi Walt Dropo'da BAA de oynamadı ve Beyzbol sporuyla ilgilendi. Yedinci ve onuncu sıra seçimleri Jack Underman ve Larry Killick'de BAA kariyeri olmayan ama draftta seçilen diğer oyunculardır.
Not: # BAA ve NBA de oynamamış oyuncuları gösterir

Seçmeler

Tur Sıra Oyuncular Mevki Takım Kolej
1 1 McNeely, CliftonClifton McNeely# Pittsburgh Ironmen Texas Wesleyan
1 2 Selbo, GlenGlen Selbo G/F Toronto Huskies Wisconsin
1 3 Ehlers, BulbsBulbs Ehlers G/F Boston Celtics Purdue
1 4 Dropo, WaltWalt Dropo# Providence Steamrollers Connecticut
1 5 Holub, DickDick Holub C New York Knicks Long Island
1 6 Crossin, ChinkChink Crossin G Philadelphia Warriors Pennsylvania
1 7 Underman, JackJack Underman# St. Louis Bombers Ohio State
1 8 Huston, PaulPaul Huston F Chicago Stags Ohio State
1 9 O'Keefe, DickDick O'Keefe G/F Washington Capitols Santa Clara
1 10 Killick, LarryLarry Killick# Baltimore Bullets Vermont

Önemli Oyuncular

Sıra Oyuncu Ülke NBA Takımı Okul/Kulüp Takımı
- Harry Gallatin (F/C) ABD Baltimore Bullets Truman State
- Andy Phillip (G/F) ABD Chicago Stags Illinois
- Jim Pollard (F/C) ABD Chicago Stags Stanford
- Red Rocha (C/F) ABD Toronto Huskies Oregon State

Kaynaklar

  • http://www.basketball-reference.com/draft/BAA_1947.html

28 Mart 2014 Cuma

Aksarayspor

Aksarayspor, 1967 Yılında Aksaray'da kurulan spor kulübüdür.

Futbol ligi mücadeleleri

  • 2. Lig:2003-2006
  • 3. Lig:1984-2003 , 2006-2009 , 2013-
  • Amatör Lig:1967-1984
  • Bölgesel Amatör Lig:2010-2013

Başarıları

  • 2002-03 3.Lig 3.Grup 1.si
  • 1990-91 Türkiye Kupası 5.Kademe

Spor tesisleri

  • Dağılgan Stadyumu (5.000)
  • Atatürk Stadyumu (2750)

27 Mart 2014 Perşembe

Spor yapmak


Spor denilince akla ilk genel erkek modelleri arasında elbette yeni sezon nike mercurial fiyatlari ve modelleri yer alıyor. Bu ürünün akla gelmesinde üründe futbol ayakkabısı tarzına yakın olması doğal olarak da beylerin bu ürüne daha yoğun ilgi göstermesi ana etkendir.
 Beyler için spor yapılacaksa bunun için kullanılacak üründe elbette futbol ayakkabısıdır. Bu kanının oluşmasında çocukluktan beri spor denildiğinde futbolun kavramsal ve uygulama olarak kullanılıyor olması ana etkendir.
Günümüzde bile kilo aldığı için spor yapmak isteyen beylerin ilk tercihi halı saha maçlar oluyor. Bu da doğal olarak  ucuz kaliteli nike krampon  fiyatlarının beyler tarafından inceleme altına alınıp uygun bulunanlarının alınmasını sağlıyor.
“Ayrıca futbol sporu içinde koşu antrenmanları değer kross spor branşlarına yönelik faaliyetler ve kas gücü arttırmaya yönelik faaliyetlerde olduğu için bu futbol ayakkabılarının da tüm bunları destekler yapıda olup aynı zamanda halı saha maçlarında performans arttırıcı etken oluşturması bu ürünlerin daha ziyade tercih edilmesine imkan sağlıyor.”
Spor sadece beyler değil kadınlar tarafından da sağlık açısından yapılan faaliyet olduğu için bayanlar için spor yaparken tavsiyemiz düze koşu yapmaları ve bunun içinde Downshifter 5 Modelini kullanmaları yönünde olacaktır. En sağlıklı spor olan tempolu yürüyüş ve koşular için uygun olan bu ayakkabı  kuru ve rahat kalmanızı sağlayacak üst doku ile üretilmiştir. Üründe tahrişi ve boşluk oluşumunu azaltan dolgulu malzeme kullanılarak ürün ile ayağınızın uyumlu olması sağlanmıştır.
Koşu ürünleri için Korayspor mağazasının sitesini ziyaret edebilirsiniz.

26 Mart 2014 Çarşamba

Rahat bir tarz için

Son dönemde yaka dolgulu ve daha kalın tabanlı ürünler moda oldu diyebiliriz. Özellikle sporcu tarzı ayak ürünleri olarak da bilinen ve potaların krallarının tercihi olan ürünlerin indirimli adidas basketbol ayakkabı fiyatları nedeniyle gençler arasında da bu ürün favori haline geldi.
Jordon modeli bu ürünler arasında en fazla satışı yapılan ürün olarak bilinmektedir. Özel kolonlanmış dış taban yapısına sahip ürünün sentetik deri kaplama ve özel hava kanallarına sahip tekstil yüzeyle birleştirilmiş yapısı dış görünüş olarak dikkat çekici unsurlar oluştururken dış taban kolonları daha dengeli ve yükseğe sıçrayış yapma imkanı kazandırmaktadır kullanıcısına.
İç yapıda ve yaka kısmındaki yastıklama sistemi darbelere karşı koruma sağlarken ani hareketlerde sakatlanma riskini minimuma indirmek üzere tasarlanmıştır. Ortholite taban yapısı ve bağcık kısmından başlayarak orta kısımı ayağınızla uyumlu hale getiren elastik bant özelliği de gün içinde kullanırken ya da potalarda özgür bir kullanım imkanı sağlamak üzere geliştirilmiştir.
Potalarla işim olmaz pek diyenler için ise gündelik kullanım için tamamen uyumlu olan yeni sezon adidas rom ayakkabı modellerini önerebiliriz. Özel flex boşluklu sistem basketball ürünlerinde olan özelliklere sahip olmasına karşın daha ziyade gün içinde kullanım için idealleştirilmiş ürünler arasında yer almaktadır.
Klasik spor görünümü nedeniyle de size işlevsel bir ürün olarak kendini sunmaktadır. “Biraz da moda etkisi isterseniz altın ve bakır tonlarını bu üründe tercih edebilirsiniz.”
Daha fazlası için inceleme yapmayı unutmayınız.

6 Mart 2014 Perşembe

Sıcak tutacak

Kış ayları bastırmadan kışa hazırlanmak gerekiyor. Hele ki bu sene Balkanların etkisi ile daha soğuk ve şiddetli bir kış yaşanacağı söyleniyor ki buna önlem almak zorunlu. Bu yüzden kendime bayan ucuz adidas mont modellerinden aldım. Hem çok sıcak tutuyor hem de çok şık. Bu sene kara kışa dayanacak başka bir marka düşünemiyorum. https://www.korayspor.com/yeni-sezon-erkek-nike-pantolon-modelleri bakınız.
Kara kış düşüncesi bile beni olduğum yerde üşütmeye yetiyor ki gerçekten geldiğinde kim bilir ne halde oluruz. Soğukların bastırması herkes gibi benim de hoşuma gitmiyor. “O kış ayının verdiği rehavet ve sıcağı deli gibi arama isteği yani insanı en zorlayan hava koşulları kış ayında sanırım.”
Kış ayının soğuğunun yanında zaman sorunu da yaşıyor insan. Soğuk nedeniyle uykuya yenik düşen insanın  işe ya da yetişeceği yere geç kalması sıradan bir hal alıyor kış aylarında. Yeni bir ürün çıkmış  adidas saatleri nereden bulabilirim bilemiyorum.  Ürün insanın vücudunu ayarladığı zamanda uyandırıyor. Koluna katılı olduğu için sinyal veriyormuş bu sinyallerde daha dinç ve rahat uyanmamızı  sağlıyormuş. https://www.koraysporfutbol.com/yeni-sezon-futbol-nike-formalar-ve-fiyatlari tıklayınız.
Bir dönem özellikle kış ayları için denge bileklikleri vardır. Elekromanyetik sistemlerle insanların bedenlerindeki negatifliği çekerek insanların daha rahat ve dinç olmalarını sağlayacak  bir yapı oluşturdukları iddia edilmekteydi.  Bilimsel gelişmelerin insanın gündelik hayatındaki kullanım alanları olması güzel elbette ancak üretilen ürünün ardına hemen korsanlarının da piyasaya çıkması can sıkıcı bir durumdur.

koraysporun günlük ayakkabıları https://www.korayspor.com/gunluk-ayakkabi modelleri için tıklayınız.