6 Mart 2014 Perşembe

Sıcak tutacak

Kış ayları bastırmadan kışa hazırlanmak gerekiyor. Hele ki bu sene Balkanların etkisi ile daha soğuk ve şiddetli bir kış yaşanacağı söyleniyor ki buna önlem almak zorunlu. Bu yüzden kendime bayan ucuz adidas mont modellerinden aldım. Hem çok sıcak tutuyor hem de çok şık. Bu sene kara kışa dayanacak başka bir marka düşünemiyorum. https://www.korayspor.com/yeni-sezon-erkek-nike-pantolon-modelleri bakınız.
Kara kış düşüncesi bile beni olduğum yerde üşütmeye yetiyor ki gerçekten geldiğinde kim bilir ne halde oluruz. Soğukların bastırması herkes gibi benim de hoşuma gitmiyor. “O kış ayının verdiği rehavet ve sıcağı deli gibi arama isteği yani insanı en zorlayan hava koşulları kış ayında sanırım.”
Kış ayının soğuğunun yanında zaman sorunu da yaşıyor insan. Soğuk nedeniyle uykuya yenik düşen insanın  işe ya da yetişeceği yere geç kalması sıradan bir hal alıyor kış aylarında. Yeni bir ürün çıkmış  adidas saatleri nereden bulabilirim bilemiyorum.  Ürün insanın vücudunu ayarladığı zamanda uyandırıyor. Koluna katılı olduğu için sinyal veriyormuş bu sinyallerde daha dinç ve rahat uyanmamızı  sağlıyormuş. https://www.koraysporfutbol.com/yeni-sezon-futbol-nike-formalar-ve-fiyatlari tıklayınız.
Bir dönem özellikle kış ayları için denge bileklikleri vardır. Elekromanyetik sistemlerle insanların bedenlerindeki negatifliği çekerek insanların daha rahat ve dinç olmalarını sağlayacak  bir yapı oluşturdukları iddia edilmekteydi.  Bilimsel gelişmelerin insanın gündelik hayatındaki kullanım alanları olması güzel elbette ancak üretilen ürünün ardına hemen korsanlarının da piyasaya çıkması can sıkıcı bir durumdur.

koraysporun günlük ayakkabıları https://www.korayspor.com/gunluk-ayakkabi modelleri için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder