26 Mart 2014 Çarşamba

Rahat bir tarz için

Son dönemde yaka dolgulu ve daha kalın tabanlı ürünler moda oldu diyebiliriz. Özellikle sporcu tarzı ayak ürünleri olarak da bilinen ve potaların krallarının tercihi olan ürünlerin indirimli adidas basketbol ayakkabı fiyatları nedeniyle gençler arasında da bu ürün favori haline geldi.
Jordon modeli bu ürünler arasında en fazla satışı yapılan ürün olarak bilinmektedir. Özel kolonlanmış dış taban yapısına sahip ürünün sentetik deri kaplama ve özel hava kanallarına sahip tekstil yüzeyle birleştirilmiş yapısı dış görünüş olarak dikkat çekici unsurlar oluştururken dış taban kolonları daha dengeli ve yükseğe sıçrayış yapma imkanı kazandırmaktadır kullanıcısına.
İç yapıda ve yaka kısmındaki yastıklama sistemi darbelere karşı koruma sağlarken ani hareketlerde sakatlanma riskini minimuma indirmek üzere tasarlanmıştır. Ortholite taban yapısı ve bağcık kısmından başlayarak orta kısımı ayağınızla uyumlu hale getiren elastik bant özelliği de gün içinde kullanırken ya da potalarda özgür bir kullanım imkanı sağlamak üzere geliştirilmiştir.
Potalarla işim olmaz pek diyenler için ise gündelik kullanım için tamamen uyumlu olan yeni sezon adidas rom ayakkabı modellerini önerebiliriz. Özel flex boşluklu sistem basketball ürünlerinde olan özelliklere sahip olmasına karşın daha ziyade gün içinde kullanım için idealleştirilmiş ürünler arasında yer almaktadır.
Klasik spor görünümü nedeniyle de size işlevsel bir ürün olarak kendini sunmaktadır. “Biraz da moda etkisi isterseniz altın ve bakır tonlarını bu üründe tercih edebilirsiniz.”
Daha fazlası için inceleme yapmayı unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder