28 Haziran 2014 Cumartesi

En güvenilir site


Bursa merkezli olan ve 1983 yılında kurulmuş Koray Spor firması ticari başarısını taçlandırmış Balıkesir’de dahil olmak üzeri toplamda 18 mağazaya sahiptir.

Koray Spor 30 yıla yakın ticari hayatında önemli anlaşmalara imza atarak müşterilerine her yıl daha kaliteli ürünleri sunarak, yeni markaları da firma bünyesine katmaktadır. Geniş ürün çeşitliliği ile daha çok kitleye hitap etmektedir.

 Koray Spor 2014 yılına gelindiğinde 7.000 m2 alanda kurulu 18 mağazası ve 300'e yakın çalışanı ile sektörün nabzını tutan bir marka haline gelmiştir. 

Kurulduğu günden bugüne müşterilerinin sonsuz desteğinin ticari başarısında önemini bilen firma her yıl daha sağlam adımlarla büyümeye devam etmektedir.

Koray Spor online alışveriş sitesi ülkemizde kendi kategorisinde bir ilk olma özelliği taşımaktadır. 2005 yılından beri binlerce ürünü siz değerli müşterilerinin beğenisine sunarak ayrıcalıklı olmalarını sağlamıştır.
Koray Spor online satış sitesi üzerinden yapılan tüm kişisel işlemler SET ve 128 bit SSL güvenlik protokoller ile korunmaktadır. yeni sezon modellerini en uygun fiyata sahip olabileceğiniz adres http://www.koraysporfutbol.com/krampon-ve-fiyatlari için tıklayınız.

Bununla birlikte kişisel bilgileriniz, kredi kartı bilgileriniz kesinlikle sistemimizde tutulmamakta olumsuzlukların yaşanmaması için üst düzey çalışmalar sürdürülmektedir. Firmanın kolay anlaşılabilir ve kullanılabilir web sitesi en son çıkan teknolojik yazılımları ile sürekli yenilenmektedir.

 Kargo işlemleri sırasında sorun yaşanmaması için ülkemizin en saygın ve yaygın ağı ile öne çıkan firması Yurt İçi Kargo ile müşterilerimize ürünler ulaştırılmaktadır. Müşterilerine % 100 orijinal ürünleri kullanma ayrıcalığı imkanı sunan firmanın önceliklerinin başında siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti yer almaktadır. Diğer ürünleri incelemek için http://www.koraysporfutbol.com/krampon-modelleri-ve-fiyatlari tıklayınız.

Çalışanlarımız sizler için daha uygun fiyatlarla ve en kaliteli ürünleri kullanabilmeniz için gayret sarf ederken mağazalarımızdan memnun ayrılmanız en büyük hedefimizdir.

En uygun fiyatlı ürünler için bakınız:

ADIDAS G78589 W TS ENG POLO
Kadın Polo Tişört
Adidas tarafından kadınlar için üretilen polo yaka tişörtler siyah rengin şıklığını yaşamanızı sağlarken kumaş özellikleri ile rahat etmeniz sağlanmıştır.
Özellikler:
* kumaş %95 polyester, %5 elastan,
* ADİDAS logosu sol göğüste,
* düğmeli yaka kullanım kolaylığı sağlar,

ADIDAS G81063 ESS MF 3S ST PT
Kadın Pantolon
Adidas ESS MF 3S ST PT kadın eşofman yumuşak olduğu kadar hafif kumaş özellikleri ile tasarlanırken teri vücudunuzdan uzak tutacaktır.
Özellikler:
* büzgü ipi bilek bölgesinde iç kısımda paçaları büzmeye yarar,
* kesim dar,
* CLIMALITE® kumaş teri vücuttan atan,
* elastik bel bandı ve büzgü ipi bulunur,
*kumaş  %90 polyester, %10 elastansüprem,

ADIDAS G81115 LUNA SUIT

Kadın Eşofman

Adidas LUNA kadın eşofman takımı egzersiz yapmak ve spor görünmek istediğiniz her an sizler için tasarlanmış dokusuyla seçiminizde yer alabilir. 
Özellikler:
* bantlı ön cepler cekette yer alır,
*büzgü ipli ayarlanabilir kordon mevcuttur,
* Adidas 3-Şerit görseli arkada kapüşondan başlayarak bele kadar iner,
* bantlı ön cepler pantolonda yer alır,
* bel elastik,
* fırçalanmış polar kumaş yumuşacık his verir,
* kesim standart,
*kumaş %100 polyester polar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder