20 Mayıs 2014 Salı

Annelik


Çocuklarınız varsa hayat çok daha zor olabiliyor. Geçenlerde bir video izledim annelik üzerine o kadar güzel anlatmışlar ki. Hiç oturmayacaksınız her şeyi düzenleyeceksiniz, uyumayacaksınız vs. gibi pek çok iş özelliği sayıyorlar insanlara ki insanlar işkence, kölelik diyorlardı adam bir de bunu ücretsiz yapacaksınız dediğinde insanlar reddediyordu işi ki operasyon müdürlüğü  olan işin sıfatı annelikti.

İnsanlar olayı öğrenince gerçek anlamda bunun annelerin hayatları olduğunu anlayıp annelerine sevgi sözcükleri söylüyorlardı. Evet, annelik ciddi anlamda her şeyi organize etmek, her şeyi kendinden çok düşünmek demektir ki kış geldiği için  nike bot fiyatlarını çocuklar için incelemeye başladım bile.

Onlardan önce her şeyi düşünmek, organize etmek ve toparlamak gerekiyor anneler için. Yani yeni sezon bayan nike bilekli ayakkabı modellerini incelemek, onlar için kaliteli markaları bulmak, onları ekonomik, psikolojik ve fiziksel anlamda rahat ettirmek annelik görevi ve bunu hiç bir karşılık beklemeden yapıyoruz. Bu işte annelik ve her kadın anne bu nedenle olamaz.

 Benim çocuklarım ve ailem için seçtiğim alışveriş mağazası Korayspor Altıparmak Concept mağazası oluyor genel olarak. Çünkü hemen herkesin zevkine ve isteklerine uygun ürünler bulabileceğimiz ve sağlık ve kalitesine güvendiğim ürünlerin hepsini bu mağaza bünyesinde bulabiliyoruz.

“Ürünleri inceleme ve detaylı bilgi almak bir yana seçenek çok fazla olması ve beden, numara bulamama gibi sıkıntılar yaşama ihtimali olmadığı için rahat bir alışveriş ortamı oluşturmaktadır.”




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder