16 Mayıs 2014 Cuma

Aksesuar saat

Son dönemde sanal ortamlarda ve Korayspor tarzında orijinal ürün satışı yapılan mağazalarda adidas saatleri nereden bulabilirim sorusu çıkça sorulmaya başladı. Bunda elbette markanın ürünlerinin moda olgusu ile birlikte özellikle gençler tarafından aksesuar amaçlı kullanılması etkili oldu.
Çünkü günümüzde artık zamanı kontrol etmek o kadar kolay ki cep telefonları, tabletler sürekli yanımızda olduğu için bu tarz ürünler ihtiyaçtan ziyade aksesuar amaçlı kullanılır hale geldiler. Hal böyle olunca bu ürünlerde de moda olgusu işlemeye başladı.

Moda olgusuna kapılan adidas saat modelleri yapı olarak metal ağırlıklı yapısıdan yenilikçi bir jenerasyonla bu sezon karşımıza çıktı.Normalde bu tarz ürünler metal işleme ile yapıldığı için ağırlığa sahipler ve insanlar bu aksesuar yerine zorunlu zamanlarında kullanmayı tercih ediyorlardı ancak şimdilerde markanın yenilikçi tavrı ile bu tamemen değişti.
Değişen ve tüketiciyi daha rahat hissettirme amacı taşıayan ürünler piyasaya sürern markanın özellikle sera kordon özelliği ile yapısı hafifleştirilen modellerin su geçirmez özellikleri ve yumuşak dokuları ile tüm gün yirmi dört saat ürünü kullanma imkanı sağlamaktadır.Analog ya da dijital yapısı tamamen sizin tarzınıza kalmış ürünleri Korayspor Altıparmak Merkez mağazasında renk ve model seçenekleri ile birlikte inceleme imkanına sahipsiniz.
“Ürünleri bu mağazadan temin edebileceğiniz gibi Korayspor. com sitesinden de ürünleri inceleyebilir ya da ürün satışı ile ürünleri alabilme imkanına sahipsiniz ayrıca piyasadan çok daha uygun fiyatlarla.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder