5 Mayıs 2014 Pazartesi

Hassas alışveriş


Çocuklar için alışveriş yapmak normal bir yetişkine alışveriş yapmaktan çok daha zor aslında. Çünkü çocukların daha hassas bir araştırma ile ürünleri temin edilmeli. Onların yaş ve gelişim özelliklerine uygun ürünler olmalı aynı zamanda ekonomik olmalı bir de hızlı büyüdükleri için onların uzun süre kullanabilecekleri yapıda ürünler olmalı. Böyle ürünleri bulmak çok zor oluyor. Hele de yeni doğanlar için alışveriş yapmak en zoru ki adidas bebek modelleri bu konuda hızır gibi yetişti diyebiliriz.
Markanın yeni bir kreasyon olarak geliştirdiği yeni doğan serisinde ürünler onların hassas tenleri için özel üretilmiş. Antimikrobiyel kumaştan yüzde yüz pamuklu nefes alan yapıda ve onların kendini bilmez hallerinde en güvenli şekilde olmalarını sağlayacak yapıda üretilmiş.
Çocuklar için indirimli adidas kids ayakkabı fiyatları  ile satışa sunulan ürünlerde de antimikrobiyel özellik kullanılmış. Özellikle çocuk serisinde işlevsellik ön planda tutulmuş ürünlerde.
Bu sayede çocuklar için aldığınız bir ürün normalden daha uzun süre kullanım imkanı sağlayabilecek. Normalde çok hızlı büyüdükleri için bir kaç ay içinde toptan çocuğunuzun dolabındaki ürünleri değiştirmeniz gerekirken marka bu süreyi biraz daha uzatma imkanı sunuyor.
“Korayspor mağazalarında çocuk serilerini inceleyebileceğiniz ayrı reyonlarda çocuğunuzun yaşına uygun ve birbirinden sevimli ürünlerle hem içinizin rahat ettiği ürünleri onlara almış olursunuz hem de firmanın uygun ücretleri ile aile bütçenizi çok zorlamadan onlar için rahatça alışveriş yapma imkanı bulursunuz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder