9 Mayıs 2014 Cuma

Yenilikçi ürün


Gündelik hayatta koruyucu ürünleri her ne kadar sevmesekte bize sağladığı yararlar nedeniyle tercih etmek zorunda kalabiliyoruz. Bir marka var ki bu durumu değiştiriyor ve koruyucu yapıdaki ürünleri en cazip ve en çekici hale dönüştürerek bize sunuyor. Söz ettiğim marka en uygun spor nike bot modelleri ni kış ayı için piyasaya sunmuş durumda. Ürünleri incelediğinizde ya da ürünleri gördüğünüzde bu kadar övme nedenimizi de tam olarak anlamış olacaksınız.

Sadece bu ayakkabı tarzında da değil, evet marka nike tiempo modellerinde ve spor ayakkabı modellerinde üstün koruma ve konfor sağlamış ancak tekstil ürünlerinde de bu rahatlık ve şıklık ön planda.
 Kış ayının vazgeçilmez ürünü olan montlarda yapı olarak daha ince ancak daha koruyucu özellik geliştirilmiş. Bu sayede kış ayınca soğuklardan korunmak için lahana gibi gezmek yerine şıklığımızı ve zarafetimizi ortaya koyan yapıda ürünler kullanma imkanına sahip olabiliriz.
“Kış mevsiminde herkes üzerimizdeki ince görünümlü ceket ve mont modellerini gördüğünde üşüyüp üşümediğimizi sorduğunda markanın koruyucu yapısını onlara ballandırark anlattığınızda bu ürünleri kullandığınız ve tercih ettiğiniz için daha da mutlu olacaksınız.”
Bu yeni dönem ürünler Korayspor Kent Meydanı mağazasında ve Korupark mağazalarında inceleme ve temin etme fırsatına sahipsiniz. Markanın yeni tasarım ürünleri olduğu için ilk etapta bu bölgede satışını Korayspor üstlenmiş durumda. Şuan için sınırlı sayıda olan ürünleri alıp yeniliğe ve modaya imza atmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder