14 Mayıs 2014 Çarşamba

Baby shower

Son dönem modasına biz de uyup doğmamış bebeğimiz için baby shower partisi düzenledik. Aslında amaç doğuma günler kala arkadaşlarımızla doyasıya eğlenmek ve mutlu olmak ve keyifle doğuma gitmekti. Elbette çevreniz geniş olunca doğal olarak parti gerçekten partiye dönüşüyor. Hele de çocuklu arkadaşlarınızla birlikte durum hepten eğlenceli ve gerçekten unutulmaz bir an oluyor.

Kuzenim ve çok yakın arkadaşlarımın ısrarı üzerine yaptığımız partinin tüm organizasyonunu ikisi yaptı. “Mekan olarak arkadaşımızın kafesini o kadar güzel süslemişler o kadar güzel hazırlamışlar ki gerçekten hayal etsem ancak bu kadar güzel bir organizasyon oluşturabilirdim.”

Partiye gelen arkadaşlarımızın sağolsunlar elleri boş gelmemişler pembe ayakkabı  adidas bebek fiyatlarından aldıkları ürünleri getirenler ,kıyafetler, oyuncaklar yani bebeğimizin ilk altı ayına yetecek kadar hediye geldi diyebilirim. Sevgili kuzenim minik yeğeni için hediye sepeti de hazırlamış o kadar güzel bir sepet ki içinde ne ararsan var.
 Çocuğun doğumundan ergenlik dönemine kadar onu simgeleyen her şeyi içine koymuş. İlk doğum zıbınından, bezinden çocukluk dönemi için adidas kidsden aldığı ürünlere,ergenlik döneminde kızımızın makyaj isteğini ortaya çıkartan ruja kadar marjinal bir hediye sepeti hazırlamış.

Kendimiz ve ailemiz için Korayspor sitesini kullandığımız için çocuk için gerekli olan ürünleri Korayspor Depo Outlet mağazasından aldığını biliyorum. Ancak gerçekten çok anlamlı bir hediye ve unutulmaz bir partiye imza atmış durumda kuzenim.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder