27 Aralık 2013 Cuma

Kıyafet konusunda

Ben her zaman kıyafet konusunda takıntılı bir insan olmuşumdur. bu sebeple alış veriş turlarım her zaman uzun ve bazı zamanlarda yanımda bulunanlar için sıkıcı bir hal almıştır. tabi bu durum yanımda olanlar için geçerli. benim sıkılmam gibi bir şey söz konusu bile değil. ben alış veriş yaptıkça kendimi yeniden bulduğumu hissediyorum. tamam abartı seviyesinde gezdiğimi kabul edebilirim ama bunun asla zararı değil her zaman yararı olmuştur. örnek verecek olursak ''ayakkabı markaları'' konusunda bütün arkadaşlarımdan hatta birçok kişiden daha deneyimli ve bilgiliyimdir. bu durumun kötü olmak gibi bir lüksü olabilir mi? hiç sanmıyorum. ''erkek ayakkabıları'' konusunda bile bütün arkadaşlarıma yardım edebilecek seviyede bilgim olması bence kıskanılacak bir şey. ''spor ayakkabısı'' almak için bile beni yanına alıp benden fikir alan arkadaşlarım daha sonra benim gereksiz yere çok fazla alış veriş yaptığımı söylediklerinde onlara sadece iki yüzlü olduklarını söyleyebiliyorum. onların işlerine yarayınca iyi yaramayınca kötü olmak sanırım iki yüzlülükten başka bir şey değildir.

25 Aralık 2013 Çarşamba

Neye dikkat ediyor olursa olsun

Ben bir erkek olarak ayakkabı konusuna her zaman önem vermişimdir. bunun nedeni bayanların ayakkabılar konusunda çok dikkatli olmaları. bayanlar bir erkek hakkında karar verirken neye dikkat ediyor olursa olsun son nokta olarak ayakkabılara bakarlar. bende bu konuda elimden geldiğince dikkatli davranırım. ''erkek spor ayakkabı modelleri'' hakkında her zaman fikir sahibiyimdir. aslında internet sayesinde yakından takip ederim de diyebiliriz. özellikle basket oynamayı da sevmemden dolayı adidas markasına her zaman öncelik veririm. basketbol ayakkabısı konusunda değişilmezim olan modellerim arasında olanların hepsi ''adidas basketbol ayakkabıları''ndandır. sanırım bu konuda adidas ile yarışabilecek bir marka daha tanımıyorum. ne demişler her zaman yeniliklere açık ol ama asla bildiğinden şaşma. normalde spor ayakkabı konusunda fiyata önem vermem ama ''adidas süperstar fiyatları''nı görünce dayanmak pek mümkün olmuyor. hemen gidip bir çift almak konusunda kendimi durduramıyorum. neyse beyler lafı fazla uzatmanın bir anlamı yok. bence her erkek ayakkabılarına dikkat etmeli. nedenlerimi yazımın başında açıkladım. mantıksız gelen bir yer varsa siz bilirsiniz. benim söylediklerimin hepsi birer tavsiye.

20 Aralık 2013 Cuma

Markaya takılıp kalmak

Uzun bir süredir tek bir markaya takılıp kalmıştım ve de başka markanın ürünlerine kesinlikle bakamıyordum. Ancak son zamanlar da bana bir arkadaşım daha önce denemediğim bir marka olan puma markasından bahsetti. Aslında ben de değişim hiç de fena olmaz dedim ve de bu markayı denemek istedim. İlk önce ben bir marka değişimi yapıyorsam eğer kesinlikle ayakkabıdan başlarım ve de gerçekten de önce puma ayakkabıları arasından kendime birkaç model beğendim ve de bu modelleri almaya karar verdim. Birkaç gün kullandıktan sonra gerçekten de çok kaliteli ve de gerçekten de çok rahat olduklarını gördüm. Üstelik sadece bunlarda değildi, bir de şıktılar. Ben de sonra her şeyimi puma mağazalarından almaya başladım. Şimdi de bu markaya alıştım bakalım ne yapacağız, gerçekten de bunu merak ediyorum. Bakalım benim için ne kadar güzel ve de kullanımı kolay bir marka olacak, bunu gerçekten de çok merak ediyorum.

18 Aralık 2013 Çarşamba

Kendim İçin

Kendim için bu sezon bir farklılık yapmak ve de değişik olan modeller de olan ürünlere bakmak istiyordum. Bu nedenle de açıkçası araştırmalar yapıyordum ve de en farklı ürünleri ne şekilde alabilirim diye de düşünüyordum. Aslında uzun süredir kendim için yürüyüş ayakkabıları nı araştırıyordum ve de kendime ait olabilecek güzel bir tane ayakkabı almak istiyordum. Bunun içinde ben adidas 2012 bayan ayakkabı modelleri ne baktım ve de buradan kendim için mükemmel bir tane ürün aldım. ardından da bebeğim için bir tane ayakkabı almak istiyordum ve de ben adidas kids modellerine baktım ve de adidas bebek ayakkabısı beğenip bunu da aldım. insanlar her zaman kendileri için en farklı ürünleri almak ve de en farklı modellere sahip olabileceği değişik tasarımları da denemek ister. Ben de bu nedenle de bunu araştırıyordum ve de kendim için en farklı modellere sahip olan ürünleri buluyordum. Bu markadan vazgeçemiyorum.






13 Aralık 2013 Cuma

Spor malzemeleri

Bu aralar spor malzemelerine merak saldım. Aklınıza gelebilecek bütün spor aletlerine karşı bir ilgi uyandı bende. Aslında bu ilgi geçen hafta açılan bir fuar sayesinde başladı. Bu fuar spor ürünlerini sergiliyordu. Birbirinden faklı aletler, spor kıyafetleri, ayakkabılar ve daha aklınıza gelemeyecek birbirinden farklı ürünlerin sergilendiği bu spor fuarına bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Arkadaşım bu fuarı o kadar çok övdü ki çok değişik ürünlerin bulunduğunu mutlaka görmem gerektiğini söyledi. Bende de merak uyanınca gitmeye karar verdim. Gerçekten de arkadaşımın dediği kadar varmış. Oldukça enteresan spor malzemeleriyle karşılaştım. Daha önce hiç görmediğim bir sürü farklı ürün vardı bu fuarda. Spor ürünleri adına bu kadar fazla ürünün olabileceğini hiç tahmin etmiyordum. İlgimi en çok “ nike” ın ürünleri çekti. “spor nike” bölümünde çok hoş “nıke halı saha” ayakkabıları ve malzemeleri vardı. Ne kadar da farklı şeyler üretmişlerdi böyle. İşte bu değişik ürünleri gördükten sonra spor malzemelerini daha yakından takip etmeye başladım.

11 Aralık 2013 Çarşamba

Futbolcu Ruhu

Ben halı saha maçlarını oynamaktan çok izlemeyi tercih edenlerdenim. Zaten futbol oynamayı pek beceremiyorum da. Bu yüzden uzakta kalıp izlemek daha cazip geliyor. Ayrıca çok daha eğlenceli. Televizyonlarda usta futbolcuların maçlarını izledikten sonra bizim arkadaşların maçlarını izlemek çok eğlendiriyor beni. Hepsi yarım yamalak futbol bilgileriyle bir şeyler yapma derdinde. Bazen o kadar komik görüntüler çıkıyor ki. Bazen de her kafadan bir ses çıkıyor. Maçın yarısı bunların orta yolu bulmasıyla geçiyor. Bende uzaktan izleyip gülüyorum ha bire. Bu arkadaşlarımdan biri bu maç olayını epey büyütüyor gözünde. Maç esnasında bir hareketler bir çaba yok böyle bir şey. Her zaman da tam takır hazırdır maça. Geçen de “nike” den “halı saha nike” ayakkabısı almış. Birde gelmiş diyor ki “nıke halı saha” ayakkabısı da aldım. Artık bir profesyonel edasıyla süzülürüm sahadaJ. Arkadaşın bu lafına çok güldük. Gerçi gerçekten de ayakkabı çok iyiydi. Arkadaşa usta futbolcu ruhu gelse pekte şaşırmam galiba...

6 Aralık 2013 Cuma

Sportif faliyetler

Haftanın belli günlerin de kendim için özel zamanlar ayırmaya özen gösteririm. Bu zamanlar da genel de sağlıklı yaşam adına yürüyüşe çıkarım. Keyifli zaman geçirmenin en iyi yolu banan göre bu tür faliyetllerdir. İnsanın arada bir kendisi ile baş başa kalması çok iyi oluyor. Kendini dinlemek adına çok güzel bir aktivite olduğunu söyleyebilirim. Yürüyüş yaparak hem sağlıklı bir vücuda sahip olmayı sağlıyor hem de stresten uzak kendime ait bir zaman yaratmış oluyorum. Hafta sonların da olanaklar dâhilin de yürüyüşlerimi doğa ile başa başa olabileceğim yeşil alanları tercih ediyorum. Yaşadığım bölge de bu konu da benim için çok güzel yerler ile dolu olduğun da hiç sıkıntı çekmiyorum. İnsanın en değerli varlığı olan bedeni kadar önemli hiçbir şey yok bence bu nedenle bedenimi en iyi şekil de kullanmak için sağlığıma elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Tabi sadece yürüyüş ile olacak bir iş değil bu insan sağlığına dikkat etmek istiyor ise öncelikle sağlıklı yaşamın bir gereği olan düzenli beslenmeye dikkat etmelidir. Bunun için de yediğine içtiğine çok dikkat etmeli düzenli uyku ile kendini dinlendirmeli ve bunu sürekli bir alışkanlık haline getirmelidir. Bu önemli kuralları uyguladıktan sonra da yapılacak hafif bir spor ile yaşamın ağır koşullarından kaynaklanan stresten de arındı mı tamamdır. Yürüyüş yapar iken en çok dikkat etmiş olduğum kullandığım ayakkabılardır. Sizlere de tavsiyem yürüyüş için özel ayakkabılar kullanmalısınız. Ben dünyaca ünlü marka converse ayakkabılarını kullanıyorum. Son derece rahat kullanımları ile insana büyük bir kolaylık sunuyorlar. Son derece ekonomik fiyatları ile de bütçenize dost olan converse fiyatları sizleri oldukça memnun edeceği konusun da bana güvenebilirsiniz.

Teknoloji ve insan

Bilim ve teknoloji çağı olan yirmi birinci yüz yıl dünyasının alışveriş alışkanlıkları da bu anlam da çağın gereklerine uygun bir şekil de oluşmaktadır. Çağın sunmuş olduğu bütün fırsatları çok iyi bir şekil de değerlendiren dünyanı ünlü ve bir o kadar da büyük üretici markaları ürünlerin dünyanın dört bir yanın da müşterisi ile buluşturmak için oldukça önemli çalışmalara imza atmaktadırlar. Bu markalardan özellikle ayakkabı üretimi konusun da hatırı sayılır bir yere sahip olan marka ise converse markasıdır. Uzun yılar aynı iş kolun da hizmet vermenin vermiş olduğu kendisine yüksek oranda güvenin sayesin de alanın da tek olmanın gururunu yaşayan marka bu imajını sürdürmek için ellinden gelenin en iyisini yapmak için oldukça önemli çalışmalar yapmaktadır. Dünya genelin de bir dağıtım ağına sahip olan son derece titiz bir çalışma sonucu özverili işin ehli çalışanı ile güler yüzlü müşteri karşılama politikası ile insanları memnun etmek konusun da son derece uzman olan marka çalışanları mağazalarının dolup taşmasını sağlamaktadır. Üretmiş olduğu ürünlerin özellikle gençler arasın da çok büyük rağbet görmesi markanın dinamik yapıda sürekli değişen modelleri ile yeniliklere açık bir marka olmasını sağlamıştır. Çok özel ürün modelleri ile belli bir müşteri potansiyeline sahip olan eşsiz marka ürünlerin de yakalamış olduğu yüksek kalite ile tercihler de birinci sıra da yer almaktadır. Ürünlerini çok uygun fiyat olanakları ile müşterisine sunmuş olduğu çağın alışveriş mekânlarının en iyi sistemle çalışan mağazaları olan converse outlet mağazaları her gün müşteri ile dolup taşmaktadır. Müşterisine güvenli ve mutlu alışveriş imkânları sunan eşiz marka ürünleri ile son derece ekonomik fırsatlar sunmaktadır kullanıcısı olan bağımlı müşterisine.