31 Ocak 2014 Cuma

İnsanın kendi evi

İnsanın kendi evini kurması ne kadar da güzel bir şeymiş. Her şeyini istediğin gibi yapıyorsun. Mobilyalarını istediğin renk ve modelde alıyorsun. Yatak odası takımın oluyor. aldığın eşyaları istediğin gibi yerleştiriyorsun. Evinin duvarlarını istediğin renge boyuyorsun. İstersen bir duvarı mavi yapıyorsun diğer duvarı beyaz. Mutfağının eşyalarını kendi zevkine göre alıyorsun. Her odayı kendi kafana göre döşüyorsun. Küçük bir iğnesine kadar aldığın bütün eşyaları kendi zevkine göre alıyorsun. Belki eskiden kendine ait bir odan bile yoktu bu yüzden yeni yaşamında kendine ait bir evin olması seni o kadar mutlu ediyor ki içinden kocaman bir coşku oluyor. için içine sığmıyor. Biran önce her köşesini kendi ellerin ile döşediğin bu güzel yuvana yerleşmek istiyorsun. Her şeye heves ediyorsun. Aldığın eşyaları içinde kocaman bir heyecan ile seçiyorsun. Şunu şurada kullanacağım şunu şurada diye kafanda planlar yapıyorsun. Ben de bir ay önce evimizi kurdum. Nişanlım evin bütün işlerini bana bıraktı. Kendi zevkine göre döşe dedi ama benim istediğim birlikte ikimizin ortak zevkine göre döşemek. Sonuçta sadece benim değil ikimizin ortak yaşayacağı bir alanı meydana getiriyorduk. Nişanlım benim zevkimi her zaman çok beğendiğini söyler bu yüzden de her zaman kararları benim vermemi ister. Her işi ben yaptım o yüzden. Perdesinden halısına kadar her şeyi ben beğendim o da onay verdi. Bazen birlikte kıyafet alış verişine de çıksak ona alacağımız şeylere benim karar vermemi ister. Tabi bu çok hoşuma gider. En son lacoste outlet mağazaları ndan birine gittik. nişanlım o mağazadan onun için bir Lacoste ayakkabısı beğenmemi istedi. Kendi ayakkabına kendin karar ver dedim sen daha zevklisin dedi bana.

30 Ocak 2014 Perşembe

Son gün

Sonlar genellikle üzücü oluyor. hele bir de bu sonun ardından da ayrılık varsa işte o zaman bu son çok acı verir. Bizim için de sona yaklaştık. Okulun son gününe birkaç gün kalmıştı bu yüzden de hepimiz çok üzgündük. Hepimizi bir hüzün kaplamıştı. Bende çok üzülüyordum çünkü dört yıldır birlikte olduğum arkadaşlarım ile ayrılacaktım. Ben liseyi yatılı olarak okuyorum bu yüzden de burada çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Hadi benim evim çok uzak bir şehirde değildi bu yüzden de her hafta sonu eve gider gelirdim ama arkadaşların çoğu çok uzak şehirlerden gelmişlerdi bu yüzden de  sadece bayram tatillerinde ve yarı yıl tatilinde evlerine gidebiliyorlardı. Tabi ben hafta sonu eve gittiğim için evden yiyecek bir şeyler yapıp getirirdim bu d arkadaşların çok hoşuna giderdi çünkü insan yurtta kalınca en çok da ev yemeklerini özlüyordu. Tabi arkadaşlar da bu yüzden ev yemeklerini çok özlerlerdi bende bunu bildiğim için ne zaman eve gitsem bir sürü şey yapar ve getirirdim. Arkadaşlar beni gördüklerinde hemen ellerimde ki poşetlere saldırırlardı. Çok fazla arkadaşım vardı ama içlerinden biri ile aramızda ki bağ çok güçlüydü. Ayrılıkta gelip çatmıştı. Ben çok yakın olduğum arkadaşıma hatıra olsun diye güzel bir hediye almak istiyordum ama ne alacağım hakkında hiç fikrim yoktu. Ne alsam diye bakınırken new balance saat fiyatları nı gördüm. gerçi fiyat falan önemli değildi asıl benim hoşuma giden New balance nin bir birinden güzel modelleriydi. Saatin güzel bir hediye olacağını düşündüm çünkü saate her baktığı zaman beni hatırlayacaktı. Bu sayede beni hiç unutmayacaktı. Daha ne olsun. Bundan güzel hatıra olsun diye tercih edilen hediye mi olur.


28 Ocak 2014 Salı

Mail kutusu

O gün iş yerin de mail kutumu açtım ve yüzde yetmiş indirim diyordu .Hemen tıkladım ve her zaman alışveriş yaptığım mağaza da mercurial ,kramponlarda indirim varmış . mercurial fiyatları ,uygun olmuştu .Ben de eşim için nike 2012 mercurial ,ayakkabılardan almaya karar verdim ama sonra da vaz geçtim .O bana ayakkabı alsın ben neden on ayakkabı alacaktım ki . ,Daha sonra dayanamadım ve eşime nıke halı saha ayakkabılarından baktım o ayakkabılar da gerçekten çok uygun fiyattaydılar .Ben de hemen eşime halı saha ayakkabısı nike,aldım .Eşim bunun kıymetini bilse sorun olmayacakta ,sorun orada eşim kıymet bilmez .Ben o ayakkabıyı sipariş verdim ve hemen ardından kendime de bir kaç bir şey baktım .Arkadaşım seslendi ve hemen öğlen yemeğine çıktık .Karnım da çok acıkmıştı .Bu gün yemekte taze fasulye ve pilav vardı .Bunlar benim en sevdiklerimdendi .Hemen yemeklerimizi de yedik ve çaylarımızı içmek için bahçeye çıktık .Gerçekten de bir harikayı yemekler .Bu öğlen molalarını hiç bir şeye değişmem .
http://www.youtube.com/watch?v=I3dWQ05DT3M

27 Ocak 2014 Pazartesi

İkinci el forma

Geçenlerde bir internet sitesi keşfettim ,burada kullanılmış ürünler vardı .Yani ikinci el ürünler vardı ,bu ürünler bir harika gözüküyordu .Burada ayakkabılar ,tişörtler ,gelinlikler ,kitaplar ,ev eşyaları ve daha sayamadığım bir çok ürün mevcuttu .Benim ilgimi ise futbol ürünleri çekmişti en çok .Burada fc barcelona forma ,lar benim ilgimi çekti ,bu formanın altında az kullanılmış yazıyordu ,hem de orijinal bir formaymış bu .Onun dışında barcelona forma numaraları ,mevcuttu ,bu sitede .Bu formaları satan kişi belli Barselona tutkunuydu . barcelona orjinal forma ,lar benim çok hoşuma gitmişti .Ayrıca ben barcelona forma rengi ,nide çok severim .Her zaman orijinal ürünler kullanırım ama bu formalar benim çok hoşuma gitmişti .Biraz çekincelerim vardı ama ben bu siteden forma sipariş verdim .Siparişim geldi real madrid forma ,geldi ,bu forma çok yeniydi ,hatta kullanılmamış ve orijinaldi .Şu var ki ben Barselona forma sipariş vermiştim ,Real Madrid değil .Ama ben bu kadar yeni bir forma beklemiyordum ,bu formayı geri yollamayacağım .

24 Ocak 2014 Cuma

Ucuz Diye

“spor ayakkabı markaları” arasından çocuğuma giydirebileceğim tek ayakkabı “adidas çocuk ayakkabısı” . çünkü ona daha önce aldığım bir “ucuz spor ayakkabı” ayaklarında nasır çıkmasına neden olmuştu. Doktora götürdüğümde ayaklarında oluşan nasırın nedeninin ayakkabı olduğunu ve bu yaşta ki çocuklar için doğru ayakkabıyı kullanmanın ne kadar önemli olduğunu anlattı. İki kuruş eksik vereceğim diye çocuğum ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Bir süre ayağının üzerine basamadı ve ben her gördüğümde çok üzüldüm. Resmen içim acıdı. Bundan sonra asla güvenilir bir marka olmayan ürünü sırf ucuz diye almayacağım. Bu sadece ayakkabı için değil diğer ürünler için de kesinlikle geçerli. Onun narin cildini artık çok daha kaliteli ürünler ile koruyacağım. Sonuç olarak biricik çocuğum neden eziyet çeksin ya da neden teni nefes alamasın ki? Bunun için araştırmalarımı yapıp ayakkabı dışındaki ürünlerde de en iyi olan firmayı seçip kesinlikle ona göre alış veriş yapacağım.

23 Ocak 2014 Perşembe

Hayatın keyifli zamanları

Hayatı anlamaya çalışmak ve de buna göre hareket etmek gerçekten de çok önemlidir. Ancak insanlar bu duruma dikkat etmezler. Gerçekten de ne yapmaları gerektiğini bilemezler ve de bu şekilde de her zaman canları sıkılmaya devam eder. Mesela benim için hayatta çok önemli olan değerler vardır ve de bu nedenle de her zaman bu şekilde kendimi daha huzurlu ve de mutlu hissederim. Hayatımı her zaman daha mutlu olmak adına yaşamaya çalışırım ve de bu şekilde de her zaman daha huzurlu olurum. Bunu bilerek hayatıma devam ediyorum ve de bu şekilde de her zaman daha huzurlu da olabiliyorum. Bunu bildiğim için de kendimi daha iyi hissediyorum. Bu şekilde de her zaman hayatın en eğlenceli anlarını yaşamak istiyorum. Ben her zaman bundan huzur duydum ve de her zaman da bu şekilde huzurlu bir hayat yaşayabilmek adına da değişimi yaşamak istedim. Ben ne zaman sıkılsam ve de ne zaman bunalsam kendim için spor yapmayı tercih ederim. Benim için koşu yapmak her zaman daha önemlidir ve de ben bu şekilde her zaman kendimi rahat hissederim. Ben asla Lacoste markasından başka bir markanın ürünlerini kullanmam. Çünkü insan her zaman kendini daha iyi ve de huzurlu hissetmek adına her zaman en rahat olabileceği ürünleri seçer ve de bu şekilde de her zaman kendisini rahat hisseder. Ben her zaman lacoste modeller arasından tercihler yapıyorum ve de bu şekilde de her zaman kendimi daha iyi ve de huzurlu hissediyorum. İnsan ancak bu şekilde kendisini daha iyi hisseder. İnsanlar her zaman kendilerini rahat hissettikleri ürünleri almak zorundadırlar. Bu şekilde daha mutlu olurlar.

22 Ocak 2014 Çarşamba

sevdiğiniz insanların mutlu olması


Dünyanın en güzel şeyi sevdiğiniz insanların mutlu olmasıdır. Onların mutlu olması için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışırız. Mutlu olmalarını sağlamak için bir çok şey yapabiliriz. Onları ihmal etmeden her fırsatta onlar ile birlikte vakit geçirmek ilişkimizi daha da kuvvetli yapacağına inanıyorum. Oğlum ile birlikte geçirmiş olduğum zaman hayatımın en güzel anları benim için. Birlikte futbol maçlarına gideriz. Oğlumun futbola olan bağlılığı onun geleceği için çok yararlı olabileceğini düşünüyorum. Spor malzemelerini almak için bir “puma” mağazasına gittik. Dünyanın en ünlü markalarından olan “puma turkıye” de de artık hızla büyüyen bir marka oldu. Her geçen gün daha da çok tanınmaya başlayan “puma 2012” modelleri ile de insanların büyük beğenisini topluyor. Oğluma spor yaparken gerekecek malzemeleri aldıktan sonra mağazadan elimizde torbalarla çıktık. Oğlumda benim gibi bu markanın bağımlısı olacak. umuyorum ki bu markanın ürünleri sayesinde futbol becerisini ilerletir büyük takımlardan birinde günün birinde futbol oynar.

Ülkemizin başkenti



Ülkemizin başkenti güzide şehrimiz gün geçtikçe daha da gelişip modernleşiyor. Devasa alış veriş merkezlerinden tutunda sosyal aktiviteler için inşa edilmiş çok güzel binalar ile başkentimizin silueti değişmektedir. Bu oluşumların geneli büyük firmaların güvencesinde olan arklarında çok güçlü markaların olduğu teşebbüslerdir. Bu markalardan biride “puma” dır.  Başkentimize yakışır bir güzellikte “puma ankara” yı inşa etmiştir. Şehrimizin bu konu da var olan büyük bir boşluğu doldurmuş bir durumdadır. Geçenler de arkadaşı ile şöyle bir dolaşalım diye çıkalım dışarı dedik benim de bir iki eksiğim vardı hem bu vesile ile onları da almış oluruz dedim. Sportif malzemeler satan bir mağaza ya uğrayıp bir “puma sırt çantası” aldım kendime. Çok güzel siyah ve beyaz şeritler ile desteklenmiş çok kullanışlı çantamı dünyaca ünlü bir markanın ürünleri arasından seçip almak çok zor olmadı. Sadece çok zengin çeşitler arasında en iyisini almak için kara vermekte biraz zorlandım.

21 Ocak 2014 Salı

Uğrak alışveriş mağazalarım

Benim her zaman için uğrak alışveriş mağazalarımdan biri de new balance outlet olmuştur. Eğer ki sizin de favori mekanlarınızdan biri haline gelmedi ise işte orada çok yanılıyorsunuz demektir. Bence bir an evvel hepiniz en yakın bir new balance mağazasına giderek buradaki ürünler ile kısa zamanda tanışmanızı sizlere tavsiye ediyorum. O zaman ki eğer bizler hem bütçemize uygun hem de konforlu bir ayakkabı istiyor isek hemen hiç durmadan mağazalara akın edelim diyorum. Özellikle indirim günlerini kesinlikle ama kesinlikle kaçırmamanızı öneriyorum. Eğer ki kaçırır iseniz de işte o zaman internetten de çeşitli ürünlerin takibini yapabilirsiniz. Her zaman için indirimli ürünlere rastlamasanız dahi en azından bunun dışında değişik ürünlerdeki fırsat indirimlerinden de kolayca yararlanabilirsiniz. Çünkü; bu ürünlerin her şeyden önce devamlılığı var. Yani bir ürün alırsınıza ve size en fazla bir sene içerisinde paralanmış yahut eskimiş bir şekilde geri döner. Haliyle verdiğiniz para da ne yazık ki zarar ziyan olur. Ancak bu ayakkabılar hem uzun ömürlü olmak ile de kalmıyor aynı zamanda düzenli kullanmış olmama rağmen ayağıma vurmuyor, aksine ayağım gün geçtikçe bu ayakkabı sayesinde daha da form kazanıyordu. Gerçekten belli konularda lider olan firmalar var ve onların varlığını ısrarla reddetmek oldukça gereksiz olan bir faaliyettir. Bunun yerine bizler onların varlığını mutlak surette kabul ederek bizler için en doğru ve en iyi ürünü tercih etme lüksünü sayelerinde yaşamalıyız.  Çünkü; hepimiz hayatımızda birkaç defa ya da bir defa da olsa mutlak surette her zaman için lüks ürünleri kendimiz için deneyerek kendimizi şımartmalıyız. Üstelik bu ürünü uzun yıllar boyunca kullanacağınızı da göze alır isek işte o zaman asla ama asla sıkıntı çekmezsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=a_5nlefnZjI

20 Ocak 2014 Pazartesi

puma saat



Arkadaşımın doğum günü için hediye almak için alış verişe çıkmam gerekiyordu. Kara kara ne alayım diye düşünürken eşim arkadaşım için bir saat alabileceğimi söyledi. Gerçekten de çok güzel bir öneri idi. Şimdi tek sorun nerden nasıl bir şey almalıyım diye düşünürken, “puma saat” modellerini görüp çok beğenen eşim bana, “puma” ürünleri satan bir mağazaya gidelim de ben sana yardımcı olayım dedi. Birlikte gittiğimiz “puma tr” ürünlerinin satıldığı mağazada çok güzel bir saat beğendik. Almış olduğum hediyeyi arkadaşımın çok beğeneceğini düşünüyorum. İnsanların böyle günlerde bir birilerini unutmadığını göstermesi için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sevdiklerimizi mutlu emek için bir şeyler yapmak bizi de mutlu ediyor. Dünyanın en güzel şeyidir sevdiğiniz insanın yüzün de kocaman gülücükler görmek. Bütün servetimizi dahi vermiş olsak onların o gülücüklerini satın alamayız. Bana göre mutluluk paha biçilmez bir servettir, bu servete sahip olan insanın onu elinde tutması ise çevresine dostlarına karşı duyarlı olmasıdır.

puma mağazaları



Benim canım ne zaman sıkılsa ve de farklı bir şeyler yapmak istesem, “puma mağazaları” nı dolaşmak benim için gerçekten de çok anlamlı ve de mantıklı olur. Ben her zaman bu mağazaları dolaşarak acaba yeni bir ürün gelmiş mi ya da farklı modeller mevcut mu diye bakarım ve de kendim için değişik modellere bakabilir ve de kendime uygun olabilecek farklı ürünler seçebilirim. Eğer bu ürünleri beğenirsem hemen alırım ancak beğenmez isem kendim için farklı modellere ve de değişik ürünlere bakarım. Benim için en büyük eğlence budur. Hatta geçen gün ben bir “puma” mağazasına gittim ve de buradan kendim için bir tane “puma bot” aldım. O kadar beğendim ve de o kadar güzeldi ki inanamazsınız. İşte böyle fırsatlar her zaman insanın ayağına gelmiyor gerçekten de. Geldiği zamanlar da çok güzel oluyor ve de insan gerçekten de çok seviniyor.

17 Ocak 2014 Cuma

Kış gelince

Kış gelince tüm bayanların tek derdi yeni bir bot veya yeni bir çizme. Ben de hanımlara kolaylık sağlamak amacıyla yazdığım bloğumda onlara en güzel bot ve çizme ürünlerini sundum. Sunduğum ürünlerin en güzelleri lacoste markasındaydı. Çoğu yorumda da bunu destekleyici yazılar ile karşılaştım. lacoste 2012 bot ürünleri ve lacoste 2012 çizme ürünleri yazımı okuyan tüm hanımların beğenisini toplamış gibi duruyordu. Ben de çok beğendiğim için bu markanın mağazasına gidip çizme eksiğimi kapatayım dedim. çizmelerim artık eskimişti ve birazda yenilikçi tarafıma hitap etmek istiyordum. Çizme modelleri arasında en beğendiğim çizmeyi alıp ayrıldım mağazadan ve yine bir tüketici olarak yorumlarımı paylaştım okurlarımla. Sanırım bu daha etkili olmuştu ve aralarında bu markanın ürünlerine bakmaya gidip çizme ve ya bot serilerine bir yenisi eklediğini dile getiren insanlar oldu. Bu beni çok sevindirdi.  Onları gerçek, kaliteli, şık ürünlerden birini deneyerek önermiştim ve onlarında benim önerime güvendiklerini gördüm. Bu muhteşemdi bence. Bu markayı gerçekten bir kez daha sevdim. Hem bizlere kaliteli bir hizmet veriyordu, hem de okurlarımla aramdaki güveni kuvvetlendirmişti.

16 Ocak 2014 Perşembe

Online shop

Ben her zaman lacoste giyim ürünlerine bayılıyorum ve de bu farklı tasarımları her zaman çok beğeniyorum. Benim için burada hem rahat hem de gerçekten de çok şık olan ürünler bulunuyor. Üstelik bunun yanı sıra da kaliteli yapıları ile uzun süre kullanıma da uygun duruyorlar. Ben de bu nedenle bu ürünlere bayılıyorum ve de her zaman da severek kullanmaya devam ediyorum. Farklı tasarımlar ve de değişik yapıda kesimleri ile tüm modelleri beni etkilemeyi başarıyor. Bu nedenle de ben artık lacoste markasından asla vazgeçemiyorum ve de bu markaya ait olan ürünleri her zaman severek kullanmaya devam ediyorum. İnsan kendisi için her zaman en farklı ürünlere bakıyor ve de en farklı tasarımları da inceliyor. Ben de aynen böyle yapıyorum ve de farklı ürünleri incelemek benim için bir zevk oluyor. İnsan bu şekilde kendisini çok daha fazla mutlu ve de aldığı ürünleri kullanırken daha hevesli hissediyor. Ben de bu nedenle lacoste online shop olan sitelerden alış veriş yapıyorum ve de beğendiğim ürünleri her zaman alabiliyorum.

15 Ocak 2014 Çarşamba

Çocuklara alışveriş

Eğer bir çocuğunuz varsa ve onun için alış veriş yapacaksanız inanın bana kendinize gösterdiğiniz özenin çok daha fazlasını ona alacağınız ürünlerde göstermelisiniz. Çünkü onun teni sizin teninizden çok daha fazla hassastır ve ona zarar gelmesini kesinlikle istemezsiniz. Öyle değil mi? O yüzden de çocuğunuz için aldığınız ürünler de çok daha fazla dikkatli olmanız gerekir. Mesela ayakkabı mı alacaksınız asla “ucuz spor ayakkabı”ları tercih etmeyin. Bu ayakkabılar düzgün bir tasarım ve de taban yapısı barındırmadıkları için çocuğunuzun yürümesini bile etkileyebilirler. En doğru yürüyüş için “spor ayakkabı markaları” arasından “adidas çocuk ayakkabısı”nı seçmelisiniz. Adidas çocuğunuzun için en doğru taban yapısını ve ayakkabının iç tasarımsal özelliklerini barındırır. Bu nedenle de çocuğunuzun koşarken rahat etmesi ve de ayaklarında her hangi bir sorun yaşamaması için ona doğru ürünü almayı ihmal etmeyin. Ucuz bir ayakkabı almak adına çocuğunuza eziyet çektirmeyin.  Onun sağlığı ve mutluluğu her şeyden daha değerli. Bunu asla unutmayın.