24 Ağustos 2013 Cumartesi

Lacoste mağazalar



Ben her zaman lacoste mağazalar ı inceleyebilen ve de acaba yeni ürünler gelmiş mi diye bakabilen birisi değilim. Bu nedenle de benim için internet gerçekten de çok büyük bir rahatlık sağlıyor ve ben de gerçekten de bu şekilde çok daha fazla zaman kazanabiliyorum. Mesela benim için en önemli olan şey kesinlikle lacoste online satış yapan sitelerde dolaşmak oluyor. çünkü bu siteler de dolaşarak acaba ne gibi ürünler var ve de ne bileyim acaba hangi ürünler indirime girmişler diye bakabiliyorum. Bu da benim dilediğim ürünü bulabilmem de bana gerçekten de yardımcı oluyor ve ben dilediğim ürünü alabiliyorum. Benim için eğlenceli ve de çok güzel olabiliyor. Bence internette dolaşmak ve de buradan ürünler beğenmek de gerçekten de bunun için gerekli oluyor. ben her zaman bu nedenle en güzel ürünleri almaya ve de bu ürünleri severek kullanmaya dikkat ediyorum. Belki de bu nedenle de lacoste u seçiyorum.

Marka meraklısı



Benim aslında kendi düşüncelerime göre bir tane kötü yönüm var. Ben tam bir marka meraklısı bir insanım. Gerçekten de kendim için en iyi markaları araştırım ve de bana hitap ettiğine inandığım markayı seçerim. Benim için her zaman kıstas, aldığım ürünleri tasarlayan markaların gerçekten de alanlarında en iyisi olmasıdır. Hayatım boyunca her zaman buna dikkat ettim ve de kendim için her zaman en güvendiğim ve de en inandığım markalardan yana kullandım tercihimi. Mesela ben asla lacoste ayakkabıları dışında başka bir ayakkabı giyemiyorum ve de bu ayakkabıları gerçekten de çok beğeniyorum. Mesela ben asla lacoste fiyat seçeneklerini de araştırmıyorum. Çünkü ben bir kere lacoste markasına gönülden inanıyorum ve de artık bu markanın ürünlerini severek alıyorum. işte ben de ki bu alış veriş ve de marka takıntısı diğer insanlara göre çok daha fazla ve de diğer insanlara göre sanırım biraz daha yoğun J sizce de öyle değil mi?

20 Ağustos 2013 Salı

İnat



Ben küçükken çok inatçı bir çocukmuşum. Bazen eskilerden konu açılınca annem hep söyler benim çok inatçı bir çocuk olduğumu.annem bana bir şeyi yapma dediğinde ben inadına onu yapıyormuşum. Mesela annem kapıyı kapatma dese ben inadına gidip kapıyı kapatırmışım. Halam bu yüzden de bana inatçı keçi adını takmış. Halam hep bana inatçı keçi der sonra da gerçi artık öyle inatçı bir kişiliğin yok ama küçükken çok felaket bir şeydin. Sana ne desek hep tam tersini yapardın. Mesela halam benden kapıyı kapatmamı istiyorsa tam tersini söylermiş yani kapıyı kapat demek yerine kapıyı kapatma dermiş bende tersini yapacağım için halamın isteği anca o şekilde gerçekleşmiş olurmuş. Ama şimdi o hallerimden hiç eser kalmadı o kadar uysal o kadar uyumlu biri oldum ki. Nasıl çocukken o kadar inatçı sinir bozucu bir kişiliğim varmış hayret ediyorum. Ya hiç mi iz kalmaz o günlerden. Yok ya hiç inat diye bir şey kalmamış bende. Şimdi bana ne deseler hiç ikiletmeden yerine getiriyorum. Ana işte bir kere adım çıkmış. Halam hala bazen bana inatçı keçi der ben de hani hala artık ben inatçı değilim ki derim. Aslında halamın ki de ağız alışkanlığı. Yoksa o da biliyor artık inatçı biri olmadığımı ama yinede bazen söylüyor işte. Geçenlerde de halam ile birlikte alış verişe çıktık. hem bir şeyler alalım hem de biraz gezelim dedik. Halam bana birlikte Lacoste ye gidelim de lacoste 2012 ayakkabı nın yeni gelen modellerine bakalım dedi. Neyse gittik. Halam bir ayakkabı beğendi ama benim hiç hoşuam gitmedi o ayakkabı. Bende başka bir taneyi beğendim ve onu satın aldık.

Güzellikler şehir



Tarihi geçmişi ile dünyanın en önemli şehirlerinden olan ülkemizin ve hatta dünyanın anakent kentlerin içerisin de önemli bir yeri olan İstanbul dünyanın büyük ve ünlü markalarının gözdesi olmuş durumdadır. Sanayiden ticarete turizmden politikaya birden fazla sektöre ev sahipliği yapan güzel kentimizin önemini kelimeler ile ifade etmek imkânsız gibi bir şey. Tarihi geçmişi bakımından çok köklü bir geçmişe sahip olan ve birden fazla uygarlığa beşiklik yapmış olan bu kadim şehir her geçen gün büyümektedir. Neredeyse çevresin de bulunan yerleşim yerleri ile birleşme noktasına gelen büyümesi bu şehrin ne kadar gelişmekte olduğunu göstermektedir. Bunun yanın da dünyanın ünlü markaların da hatırı sayılır yatırımlarının gün geçtikçe artmış olduğu gözlenmektedir. Dünyaca ünlü markalardan olan Lacoste markası da bu büyük şehrin nimetlerinden payını almak için bir dizi yatırımlar yaptığı bilinmektedir. Türk insanının ihtiyaçlarını karşılamak için açmış olduğu üretim tesissizlerinden tutun da fabrika satış mağazalarına varıncaya kadar birden fazla ünite ile ülkemiz insanına hizmet vermek için hatırı sayılır işler yapan marka bu konu da bayağı iddialı görünmektedir. Kaliteli ve şık ürünleri ile insanımızın şıklığına şıklık katacağına inandığım bu ünlü marka her şeyin en güzeline layık olan ülkemiz insanı tarafından kısa sürede benimseneceğin düşünüyorum. Ürünleri ile giyinmesin bilen insanların tercihi olan lacoster istanbul mağazaları yoğun müşteri taleplerini karşılamak için yoğun bir şekil de çalışmaktadır. Dünya ile aynı kalite standartlarına sahip ürünleri ve ayrıca aynın anda kullanma imkânı sunan bu eşsiz markanın yapmış olduğu bu çalışmayı ülke kalkınması açısından çok faydalı görmekteyim. Güzel insanlarımızın en iyisine layık olduğu her kesin de kabul edeceği bir gerçektir. Bu eşsiz markanın ürünlerinden insanlarımızın memnun kalacağına inanıyorum.

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Bebeklerin konuşması



Dünyanın en masum en tatlı varlıkları bebeklerdir. Ne kadar da tatlılar değil mi? keşke insanlar hep öyle masum kalabilse. Ama nerde ki öyle masum insanlar bu zaman da pek yok. İnsanlar büyüdükçe neden huyları kötü yöne doğru gider hiç anlamıyorum. Oysa o masum kalpleri hep öyle güzel kalsa ne güzel olur değil.  Benim de bir yeğenim oldu bundan üç ay önce. Onu ayda bir defa anca görüyorum ama her görüşümde o kadar değişmiş oluyor ki bebekler ne kadar da hızla büyüyor ve değişiyorlar diye düşünüyorum. Bir de her defasında farklı hareketler yapıyorlar. Bir ay önce hiç doğru  düzgün hareket etmeyen bebek şimdi hiç yerinde durmuyor. Ben de bunları gördükçe çok hoşuma gidiyor. Yeğenim ne kadar da hızlı büyüyor diye düşünüyorum. En son gittiğimde de bana gülümsemeye başladığını fark edince nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam. Bir de tuhaf tuhaf sesler çıkarmaya başlamış. Sanki bana bir şeyler anlatıyormuş gibi geliyor. Harıl harıl bir şeyler söylüyor sesler çıkarıyor ama tabi anlamak ne mümkün. Bende çok anlıyormuşum gibi yeğenime eşlik ediyorum. Ben eşlik ettikçe o da heyecanlanıyor daha çok konuşuyor bir şeyler anlatıyor. Açıkçası ne anlatmaya çalıştığını çok merak ediyorum. Ablam yeğenimin üzerine titriyor bir görseniz yok böyle bir şey. Hatta bazen benim sevmemi bile engellemeye çalışıyor ama ben de en son ablamın bu tavrı yüzünden ona kızdım ve çok kırıldığımı söyledim. Ben böyle deyince ablam da çok üzüldü ve pişman oldu. artık öyle davranmıyor. En son da birlikte alış verişe çıktık bebeğimize Lacoste den bir şeyler baktık. Ablam lacoste modelleri ni öyle bir inceliyor ki hayret edersiniz.

Hayallere dokunmak



İnsanlar her zaman hayal kurmalıdırlar. Bir hayalin olabilmesi için en başta yapılması gereken tek şey o hayali kurabilmektir. Ancak o zaman buna göre hareket edebilirsiniz ve de ancak o zaman kendinizi mükemmel hissedebilirsiniz. İnsanlar buna dikkat etmelidirler ve de bu şekilde de her zaman yapmak istediklerine de dikkat ederler. Bu kurdukları hayalin gerçekleşmesi için uğraşmaya başlarlar ve de bu şekilde de her zaman kendileri için olabilecek en farklı olayları da yaşarlar. İnsanların buna dikkat etmeleri gerekir. Bunu başardıkları zamanlarda da daha çok uğraşırlar ve de diledikleri şeylere de daha çabuk ulaşırlar. İnsanlar her zaman bu şekilde dikkatli bir şekilde bakalar ise gerçekten de bunu başarırlar ve de her zaman da kendileri için diledikleri ürünleri de alabilirler. İnsanların buna dikkat etmeleri ve de buna göre davranmaları gerekir. Hayal kurarken buna dikkat etmelisiniz ve de bu şekilde de ne kadar hızlı bir şekilde hayallerinize ulaşabileceğinizi de görmelisiniz. Sanırım insanlar için en önemli nokta bu olsa da insanlar buna dikkat etmezler. Mesela ben daha çok küçük iken bir tane lacoste ayakkabım olsun istiyordum. Bunun için de uzunca bir süre dua ettim ve de buna ulaşmayı da istedim. Bu nedenle de gerçekten de her gece dua ettim ve de bu ayakkabının resimlerini bile çizdim. Ailemden istemesem bile abim çizimlerimi görmüş ve de beni Lacoste mağazasına götürdü. Bu şekilde de gerçekten de çok fazla beğendim ve de beğendiğim ayakkabıyı da almış oldum. Sanırım istemek ve de bunun için dua etmek her zaman çok önemlidir. İnsanlar buna her zaman dikkat etmelidirler ve de seçimlerini de buna göre yapmalıdırlar.